טורטיות חומוס של אילת
טורטיית חומוס של איילת
הטורטייה הזו מושלמת עם אנטיפסטי של חציל, זוקיני ופלפלים קלויים ועם תוספת של גבינה בולגרית כחלבון, אבוקדו כשומן וכד'
רכיבים:
20 גרם קמח חומוס (עדיף של תבואות, יותר טעים)
40 מ"ל מים
מעט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים היטב ומכינים על מחבת חמה! (ללא שמן) לשים לב שרק כשמוכן ניתן להפוך - אם ננסה לפני הזמן זה מתפרק ולכן בודקת בעדינות לפי השוליים לפני שמנסה להפוך.
הטיפ הכי חשוב כאן: סבלנות.
המתכון הוא לטורטיה בודדת.
כמובן ניתן להכפיל כמויות לפי הכמות שרוצים שתצא.
כיצד נתייחס?
ניתן להתייחס כמנת חלבון/פחמימה.
